wat wij doen

Ontdek hoe Pearson & Partners jouw organisatie kan helpen

Analyzing

Spreken is zilver, luisteren is goud. Op de arbeidsmarkt van vandaag en het snel veranderende technologisch landschap, wordt er meer gevraagd dan alleen het vinden van de juiste mensen. Pearson & Partners helpt met het in kaart brengen waar jij tegenaan loopt in de zoektocht naar en aantrekken van het juiste talent.

Advisory

De digitale wereld verandert in een hoog tempo en vraagt meer van organisaties dan ooit tevoren. Het begrijpen van talent is niet alleen het doornemen van een CV, het is het inzien wat de mens achter het CV drijft.

Extensive search

Het netwerk in Software Development van Pearson & Partners reikt ver. Door ons intensieve karakter wordt dit dagelijks uitgebreid. Onze focus is het bij elkaar brengen van creatieve ideeën en laten geen middel onbeproefd om het beste resultaat te bereiken.

Adding value

Professionals zijn meer dan een CV en het verhaal achter organisaties is meer dan hun website. Pearson & Partners voegt waarde toe door het begrijpen van de organisatie drijft, adviseert wat er nodig is om succes te kunnen behalen en ziet welke mensen meerwaarde kunnen leveren.

yeo-khee-x5JU6lc82EA-unsplash

The computer was born to solve problems that did not exist before

"Pearson & Partners is onze gespecialiseerde headhunting partner. Sterk in het leveren van de juiste mensen en denken goed mee met het optimaliseren van processen."
Bryan van Harten - Head of Recruitment
"Pearson & Partners heeft mij goed geholpen met een carrière stap. Na 21 jaar bij hetzelfde bedrijf zocht ik iemand die luistert en met mij de tijd nam voor een logische vervolgstap."
Vivienne van der Vooren - Software Developer
"Pearson & Partners is mijn go to partner voor lastige (Software Development) vacatures. Ik ben zeer te spreken over hun professionaliteit en kunde."
Tommi Cuturic - Recruitment Business Partner
"Pearson & Partners heeft mij uitstekend geholpen bij de begeleiding van mogelijke banen en werkgevers. Hierdoor had ik snel een mooi aanbod zonder moeite of stress."
David Alderliesten - Software Developer

Our research & insights