>> About us

> Where it all started

Oktober 2019

Where it al started

Het paleis waar wij ons als eerst nestelden, 5 hoog met 2 bureaus uit onze studententijd
November 2019

Maak kennis met onze allereerste medewerker

Na jaren van kansen creëren, loyaliteit en een paar bedenkelijke grappen later, staat hij nog steeds zij aan zij met ons. Begonnen als Talent Sourcer in zijn studententijd. Na een rollercoaster van ervaringen zijn studie behaald. Doorgegroeid naar Consultant, promotie naar Senior Consultant en vervolgens Partner. Onderscheidingen: Consultant of the Year 2022
Maart 2021

Tijd voor een upgrade!

Van 5 hoog, was het tijd voor professionalisering. Ons eerste kantoor aan de grachten waar we onze reis richting een professioneel kantoor voortzetten.
December 2022

Een van onze kerstfeesten

Of vrijdagmiddag(donderdagmiddag)(maybewoensdagmiddag)borrels. Anyway, was een onvergetelijke avond.
Januari 2023

Ontmoet onze plant: Willie XI.

Hij dankt zijn naam aan zijn voorgangers die sneuvelden.
April 2023

R.I.P. Willie XI.

Een treurige dag. Helaas niet gered. R.I.P. Willie XI. De wil en overtuiging is er nog steeds. Samen met Willie XII gaan wij deze strijd winnen. Update: Willie XII maakt het goed. Shoutout naar Partner Mitch.
September 2023

“& Partners”

“& Partners” is gekozen door onze visie. Het zit in ons DNA. Wij creëren kansen met jou. Een nieuwe benchmark voor kwaliteit in de markt. Na jaren van onderzoek en investering is het ons eindelijk gelukt, opgeven zit niet in ons bloed. Op deze dag lanceerden wij het Partner model.
Today

> Kandidaat filosofie

Een band tussen consultants en talenten moet puur zijn. Gebaseerd op onze waardes. Menselijkheid voelen bij de interactie. Begripvol zijn bij de situatie. Vertrouwelijk met informatie. Expertise bieden bij advisering. En nooit vergeten lol te maken. Eerlijk in communicatie, ook als het minder leuk nieuws is. Dat noemen wij oprecht.

> Klant filosofie

Het vinden van talent in deze tijd is niet genoeg, het is het binden van waardes, het creëren van mogelijkheden en het pakken van kansen. Wij analyseren alle obstakels van onze Partners. Door te luisteren, adviseren en uit te voeren. Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie. Jouw problemen zijn voor ons mogelijkheden.

> Onze missie

Pearson & Partners omarmt de missie van “Creating Opportunities” als de kern van ons bedrijf. We geloven dat het bieden van kansen niet alleen individuele levens kan veranderen, maar ook een duurzame impact kan hebben op gemeenschappen en de wereld. Ons specialisme ligt in het doelbewust creëren van innovatieve mogelijkheden, waarbij we empowerment en ondersteuning combineren om een positieve verandering te bewerkstelligen in het leven van degenen die we bedienen.

In het hart van onze toewijding ligt de visie van een wereld die gedijt op collectieve vooruitgang, waarbij het versterken van individuen de sleutel is tot het bouwen van een betere, inclusievere samenleving. Wij zetten ons in voor het weven van een netwerk van kansen, waardoor individuen kunnen bijdragen aan een wereld die gedijt op gedeelde mogelijkheden en positieve verandering. Ons specialisme in het creëren van kansen is niet alleen een bedrijfsmissie, maar een levensfilosofie die de kern vormt van alles wat we doen.

> Onze waardes

Het beste uit jezelf halen
Menselijkheid
Vertrouwelijkheid
Expertise
Leergierigheid
Gezelligheid