Wie wij zijn

10+ years of experience in headhunting

Focus on Software Development

1000+ Succesful mediations

10.000+ Software Developers in our networks

10.000+ hours of listening

Countless Job Interviews

onze waarden

Wij zijn de experts die jou verder brengen

Pearson & Partners is een headhunting-bureau, gespecialiseerd in Software Development. Met meer dan 10 jaar ervaring in de Software Development-industrie, zijn er geen situaties of vacatures die ons nog afschrikken. Om dit succes te kunnen blijven leveren is het belangrijk dat talent nauwkeurig wordt beoordeeld en bedrijven goed worden gescreend. Op deze manier kunnen wij garanderen dat waardes samenkomen en succes wordt behaald.

Bij Pearson & Partners geloven wij dat headhunting een specialisme is. Hierdoor nemen wij de samenwerkingen tussen mensen erg serieus. Wij analyseren altijd naar een betere toekomst en zijn kritisch op elke handeling. Door vooruit te kijken, zien wij de ontwikkelingen en adviseren wij op deze manier onze Partners. Om op hoog niveau te blijven acteren, werken bij Pearson & Partners alleen mensen die liefde en passie hebben voor hun vakgebied.

Door onze waardes zijn wij in staat keer op keer het meest gezochte talent in Software Development te introduceren aan onze Partners. Door het juiste talent te matchen op elk niveau, zijn wij de go-to-Partner geworden voor toonaangevende bedrijven. Pearson & Partners creëert en voert aangepaste headhuntingstrategieën uit voor implantatie op korte en lange termijn.

Eerlijkheid

Een samenwerking werkt alleen als je beiden het achterste van je tong durft te laten zien. Voor Pearson & Partners staat eerlijkheid centraal en zien wij dit als de fundamentele bouwsteen om jou naar het volgende succes te helpen.

Focus

Expertise wordt ontwikkeld door ervaring en kritische feedback. Bij Pearson & Partners werken wij graag samen met experts. Zo weten wij altijd dat het advies dat wij geven hout snijdt. In onze visie is een echte expert niet alleen iemand met jarenlange ervaring, maar vooral met passie voor wat hij doet. Dit is waardoor wij ons laten leiden.

Expertise through passion

Expertise wordt ontwikkeld door ervaring en kritische feedback. Bij Pearson & Partners werken wij graag samen met experts. Zo weten wij altijd dat het advies dat wij geven hout snijdt. In onze visie is een echte expert niet alleen iemand met jarenlange ervaring, maar vooral met passie voor wat hij doet. Dit is waardoor wij ons laten leiden.

Resultaat

Bij Pearson & Partners winden wij er geen doekjes om: resultaat telt. Dit is uiteindelijk de maatstaf waarop onze Partners bepalen of wij succesvol zijn. Zodoende leveren wij ook de extra inspanning om iedere betrokken partij aandachtig en secuur te helpen.

Toekomstgericht

Pearson & Partners beperkt zich niet tot het heden, maar kijkt ook voortdurend naar de toekomst. Door onze voorkennis zijn wij de eerste die martveranderingen zien aankomen. Deze informatie delen wij altijd met onze Partners. Of het nu gaat om salaristendensen, technologische veranderingen of jouw groeiplannen, wij adviseren met een vooruitstrevende blik.

kwan-fung-y4iF0-lGh6g-unsplash

wie wij zijn

Bekijk hier de oplossingen die Pearson & Partners jou kan bieden.

View the solutions Pearson & Partners can offer you here.

Vast dienstverband

Door ons specialisme in Software Development hebben wij een enorm netwerk aan verschillende vacatures en latent zoekende Software Developers. Heb je een getalenteerde Software Developer nodig die jouw team komt versterken? Of zoek je een vaste baan bij een leuke werkgever? Pearson & Partners kan jou hierin voorzien.

Detavast

Eerst de wateren testen? Bij Pearson & Partners begrijpen wij goed dat het soms beter is om wat langer de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen. Hierom bieden wij ook Detavast-constructies aan.

Contracting

Een tijdelijk project? Of heb je tijdelijk extra versterking nodig? Pearson & Partners bied je een gekwalificeerde poule aan opdrachtgevers of Freelance Software Developers aan.

Detachering

Onderdeel zijn van een organisatie met veel kennis in huis? Of graag een talentvolle Software Developer die de missende puzzel is in jou Software Development Team? Pearson & Partners helpt je graag verder.