Wat wij doen

Trusted by

wat wij doen

Samen veranderen we de toekomst in de nieuwe digitale wereld

Pearson & Partners helpt samen met haar Partners de nieuwe digitale wereld vorm te geven. Door onze jarenlange niche focus en het toepassen van onze waarde, helpen wij organisaties bij het vinden van talentvolle Software Developers.

Analyzing

De beste keuzes kunnen alleen worden gemaakt op basis van de juiste informatie. Pearson & Partners wil begrijpen wie jullie zijn, welk talen het beste bij jullie past en wat jullie echt willen. Hierdoor is de eerste stap altijd luisteren. Alleen dan kan Pearson & Partners het juiste advies geven, het beste talent aanleveren en waarde toevoegen.

Extensive
search

Pearson & Partners focust zich al jaren op Software Development. Hierdoor begrijpen wij als geen ander het juiste talent te identificeren en aan te trekken. Wij combineren onze functionele en industrie kennis met een bewezen search methode om organisaties en talent op een fijne manier samen te brengen.

Advisory

Het meest waardevolle advies komt doordat je het probleem al vaker hebt meegemaakt. Door het doorlopen van 10.000 + processen, begrijpt Pearson & Partners de problemen van arbeidsmarkt in de Software Development-wereld. Mede hierom zijn wij de adviserende Parten van grote Tech bedrijven in Nederland.

Adding
value

De juiste mensen binnen een organisatie zijn het daadwerkelijke competitieve voordeel. Pearson & Partners kijkt met jou mee hoe toegevoegde waarde kan worden gecreëerd, zodat iedereen in het proces tevreden is.

pexels-thisisengineering-3861969

Wat wij doen

Partners helpen bij het realiseren van dromen

Duurzame relaties is de enige manier om een succesvolle toekomst te bouwen. Pearson & Partners bouwt samen met alle betrokken Partners in het proces aan deze relatie, zodat er voor iedereen waarde wordt gecreëerd.

Software development

Pearson & Partners is gespecialiseerd in Software Development, hier wijken wij niet vanaf. Door onze focus te behouden op deze niche weten wij precies wat er speelt in de markt. Hierdoor rijkt ons netwerk ver en kan Pearson & Partners iedereen het beste helpen.

Consulting

Om jouw doelstellingen te behalen is expertise en een toekomstvisie nodig. Om de toekomst te veranderen is een Partner nodig die dit jou kan bieden om je met vertrouwen verder te helpen.

Talent Acquisition

Door het uitvoeren van een extensive search kom je altijd in contact met het talent dat je zoekt. Pearson & Partners is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van waarden. Hierbij kijken wij voorbij het CV of de vacature.

Extension

Pearson & Partners fungeert als een verlengstuk van haar Partners. Hierdoor zijn wij beiden op de hoogte van de belangrijke zaken gedurende het proces.